top of page

HUOM! Leipomo ei ota vastaan tilauksia toistaiseksi ja leipomomyymälä on avoinna ainoastaan
valittuina ajankohtina jotka ilmoitetaan etukäteen, tämä johtuen äitiyslomasta joka alkoi 30.5.2021.
Ajankohtainen tieto löytyy Facebookissa ja Instagramissa, toivottavasti seuraat meitä siellä. 

Yritys

Pienessä kauniissa kylässä Teerijärvellä sijaitsee sininen talo juuri sen risteyksen vieressä, missä kohtaavat tiet pohjoisesta ja etelästä. Tässä talossa on luovuus jatkanut virtaamistaan. Talo on toiminut keramiikkamyymälänä ainutlaatuisine luomuksineen ja on nyt muuttunut tilausleipomoksi, missä tuoksuvat herkulliset leivät ja leivonnaiset. 

Leipomon historia alkoi vuodesta 2011, jolloin Ida päätti kokeilla leipomotoimintaa yläkerrassa. Jo ensimmäisinä viikkoina levisi huhu uudenlaisista leivistä ja sämpylöistä, joita myytiin perjantaisin. Ida keskittyi etsimään laadukkaita raaka-aineita ja päätti, että valmistaisi aina kaiken alusta asti itse. Tällä tavalla hän voisi taata, että leivonnaisista tulisi hyviä. Tilauksia alkoi kertyä ja leipomo sai loistavan lähdön. Idan äidin lopetettua keramiikkatuotteiden valmistamisen, leipomotoiminta siirtyi alakertaan, joka remontoitiin vastaamaan paremmin leipomon tarpeita.

 

Olivatpa leivonnaiset perinteisiä tai trendikkäitä, kaikki leivotaan täällä alusta asti itse ja tietysti aidolla voilla ja kermalla.

Syksyllä 2016 Ida jäi ensimmäiselle äitiyslomalleen ja helmikuussa 2018 Ida palasi töihin, 4 päivää viikossa.

bottom of page