top of page

OBS! Bageriet stängt för beställningar på obestämd tid, bageributiken är öppen enbart
vid valda tillfällen som meddelas på förhand fr.o.m. 30.5.21 p.g.a. moderskapsledighet.
Aktuell info finns på Facebook eller Instagram, följ oss gärna där.

Historia

I den lilla vackra byn Terjärv finns ett blått hus precis invid korsningen där vägarna från söder och norr möts. I det blå huset har kreativiteten fortsatt flöda, från att ha varit keramikbutik har huset gått över till att vara beställningsbageri, med en doft av välsmakande bröd och bakverk. 

Bageriets historia började 2011 då Ida bestämde sig för att testa om det skulle fungera att bedriva bageri i det blå huset. Ida fokuserade på att hitta de bästa råvarorna och bestämde sig, att alltid tillverka allt själv från grunden. Beställningarna började droppa in och bageriet fick en rivstart. Efter att Idas mamma slutat tillverka keramik flyttade Ida ner bageriverksamheten och renoverade om för att få mera ändamålsenliga utrymmen.
Sortimentet vid Idas varierar både enligt säsong och trender. 
Ida påpekar att det viktigaste  för henne är  dock inte att vara trendig, utan gillar också att baka det traditionella, som vanliga bullar och gräddtårtor. Traditionellt som trendigt, allt bakas från grunden, och naturligtvis med äkta smör och grädde.
2016 fick Ida sitt första barn, och efter mammaledighten fortsätter hon att jobba enligt beställning 4 dagar i veckan samt ha öppet sin lilla bageributik på fredagarna.
 

Välkommen in!

bottom of page